Столичних водіїв попереджають: Київ стоїть у заторах

09:45, 17 декабря 2019
З самого ранку Київ майже зупинився в заторах.
Столичних водіїв попереджають: Київ стоїть у заторах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Зранку 17 грудня на багатьох вулицях Києва помітне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps.

У заторах стоїть проспект Перемоги, вулиця Академіка Заболотного, Голосіївський проспект, бульвар Тараса Шевченка, Набережне шосе і вулиця Семена Скляренка.

Затор виник на вулиці Михайла Максимовича, проспекті Валерія Лобановського, Чоколівському бульварі, вулиці Михайла Грушевського та вулиці Богатирській.

На лівому березі Києва у заторах стоїть проспект Миколи Бажана, Дарницьке шосе, проспект Соборності, Броварський проспект, проспект Визволителів і проспект Генерала Ватутіна.

За даними сервісу Google Maps, сильні затори виникли на Південному, Дарницькому, Північному мосту, а також мосту Патона та Метро в напрямку правого берега.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про штраф за відсутність автоцивілки. Суди визнають дії поліцейських незаконними. Вимагати для перевірки поліс страхування поліцейські мають тільки у двох конкретних випадках.

Також нагадаємо, як скасувати штраф за перевищення швидкості. Випадки порушення прав автомобілістів під час фіксування фактів перевищення швидкості органами поліції за допомогою TruCAM не зменшилися.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва