Купівля дешевого автомобіля: про які підводні камені мовчать продавці

19:20, 12 апреля 2020
Бувають випадки, коли дешеві автомобілі мають багато прихованих дефектів, про які не знають навіть продавці.
Купівля дешевого автомобіля: про які підводні камені мовчать продавці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Не кожен може дозволити собі дорогий автомобіль з топовими характеристиками, а мати особистий транспортний засіб мріють майже усі.  Тому сьогодні багато людей купують бюджетні автомобілі. Однак треба бути обережними, оскільки дешеві машини  можуть мати багато прихованих дефектів. Про це повідомляє uamotors.com.ua.

Якщо ви бачите пропозицію з продажу автомобіля за ціною значно нижче ринкової — скоріше за все цей транспортний засіб має дефекти, проблеми с документами, або взагалі ця пропозиція фейкова, тобто на вас бажають заробити аферисти.

Дешевих автомобілів з «проблемними» документами дуже багато. Деякі проблеми можна вирішити, з деякими можна жити, а є такі, з якими краще не зв’язуватись.

Якщо автомобіль зареєстрований за особою, яка виїхала за кордон – це не страшно, головне, щоб с людиною можна було зв’язатися. Також до списку проблем, що вирішуються, можна додати спадщину, арешти, заставу та інші.

Крім цього, є автомобілі, які майже неможливо, або нема сенсу перереєстровувати. Це ті, у яких колись у результаті ДТП або в наслідок угону був пошкоджений номер кузова і в свідоцтві про реєстрацію є відповідний запис.

Особливо небезпечними є «двійники», «брати» та «сестри». Саме так в об’явах з купівлі-продажу називають машини з підробленими документами.

Автомобілі, які побували в тяжких аваріях і були відновлені, мають багато прихованих дефектів та майже ніколи не відповідатимуть вимогам безпеки.

 В цілому  купувати вживаний автомобіль, звичайно, можна, але слід розуміти, у скільки може обійтись ремонт та скільки часу це займе.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, які автомобілі популярні серед українців.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Михайло Спірідонов
    Михайло Спірідонов
    голова Харківського окружного адміністративного суду
  • Олена Фонова
    Олена Фонова
    суддя Господарського суду Луганської області