Стало відомо, як часто столичні водії попри правила заїжджають на смуги для громадського транспорту

23:10, 19 января 2021
Найменше порушників – особистого транспорту на виділеній смузі – зафіксовано на вулиці Олени Теліги в напрямку проспекту Бандери – 23%; найбільше – на проспекті Перемоги в напрямку до площі Перемоги – 93%.
Стало відомо, як часто столичні водії попри правила заїжджають на смуги для громадського транспорту
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Центр організації дорожнього руху проаналізував рух шістьма виділеними смугами для маршрутного транспорту та дослідив, наскільки часто водії порушують на них правила.

Так, найменше порушників – особистого транспорту на виділеній смузі – зафіксовано на вулиці Олени Теліги в напрямку проспекту Бандери – 23%; найбільше – на проспекті Перемоги в напрямку до площі Перемоги – 93%.

На інших ділянках спостерігалася така кількість порушень:

Бульвар Дружби народів

  • у напрямку площі Великої Вітчизняної Війни: смугою для громадського транспорту у середньому проїжджало 118 автомобілів за годину, із них 60 – порушників (особистого транспорту). Для порівняння: іншими смугами в середньому користувалось 3268 авто за годину;
  • у напрямку Деміївської площі: смугою для маршрутного транспорту у середньому проїжджало 126 авто за годину, із них 63 – порушники. Іншими смугами – 3273 авто.

Бульвар Лесі Українки

  • в напрямку Бессарабської площі: у середньому – 291 авто за годину; із них 259 – порушників. Іншими смугами – 1951 авто.
  • у напрямку до вулиці М. Бойчука: у середньому – 140 авто за годину, із них 95 – порушників. Іншими смугами – 1888 авто.

Фахівці аналізували дані щодо інтенсивності руху в годину пік – з 9:00 до 10:00, заміри проводилися впродовж року, на основі цього обчислені середні показники.

Раніше ми повідомляли, що під Києвом у п'яного водія вибухнуло колесо, відео.

А в Маріуполі легковик зіткнувся з трамваєм, фото.

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей