У Києві тестують систему без інспекторів з паркування, фото

18:14, 16 апреля 2021
Під час запуску тестується автоматична система фіксації порушень правил паркування з мінімізацією впливу людського фактора.
У Києві тестують систему без інспекторів з паркування, фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві реалізується пілотний проект з автоматичної фотофіксації порушень правил паркування. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв на своїй сторінці у Facebook.

«Під час запуску тестується автоматична система фіксації порушень правил паркування з мінімізацією впливу людського фактора.

Протягом 60 днів на вул. Басейній, поблизу Бессарабської площі, в якості експерименту працюватиме інноваційна система здійснення автоматичної фотофіксації фактів порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.

Проект реалізується спільно з компанією «Municipality Parking System».

Для його реалізації вже встановлені всі необхідні технічні пристрої - 8 пристроїв для фотофіксації фактів порушення правил зупинки, стоянки та паркування, 6 платіжних терміналів - в кожному по 3 камери та 12 сенсорних датчиків, які вмонтовані в місця для паркування.

Встановлені камери охоплюють весь паркувальний майданчик.

Важливо, що всі факти порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів фіксуватимуться в автоматичному режимі, без додаткового залучення інспекторів з паркування.

Камери та  сенсорні пристрої  фіксуватимуть момент зупинки транспортного засобу і час його знаходження на паркувальному майданчику, номерні знаки автомобілю та чи не відбувається порушення правил дорожного руху.

У разі успішної реалізації пілотного проекту розглядатиметься можливість для поступового впровадження цієї системи на інших паркувальних майданчиках міста.

До відома автомобілістів: на стадії пілотного проекту плата за паркування транспортного засобу не стягується», — сказано у повідомленні.

Раніше ми детально писали про зміни правил паркування. 

Подписывайтесь на наш Telegram-канал и на Twitter, чтобы быть в курсе самых важных событий.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області