Виборчий кодекс: є сумнів, що Зеленський підпише документ

11:13, 12 июля 2019
Руслан Стефанчук заявив, що йому невідомо, чи має намір новообраний Президент Володимир Зеленський підписувати ухвалений парламентом Виборчий кодекс.
Виборчий кодекс: є сумнів, що Зеленський підпише документ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Представник Президента України у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що не знає, чи буде Володимир  Зеленський підписувати ухвалений парламентом Виборчий кодекс з відкритими списками, зауваживши, Верховна Рада ухвалила його із порушенням регламенту. Заяву було зроблено в ефірі ток-шоу «Право на владу».

«Чи буде він підписаний? Безперечно він буде проаналізований, бо ми вже зараз бачимо порушення регламенту при прийнятті цих речей… Те, що називали справою честі цієї Верховної Ради, перетворилося в одну велику ганьбу… Будь-яке рішення прийматиметься після того, як ми вивчимо цей кодекс», — сказав Стефанчук.

Водночас представник Президента у Верховній Раді наголосив, що Зеленський виступає за відкриті списки, і запевнив, що ніякого відходу від відкритих списків у новообраній Верховній Раді зі сторони партії «Слуга народу» не буде.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» раніше писала про те, що радник Володимира Зеленського Руслан Стефанчук давав коментарі про суддівську винагороду та реформу судоустрою.

Крім того, ми повідомляли, що Ярослав Годунок обурений поведінкою Зеленського

А також про те, що Кабмін створив нову установу — FinIT.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва