Легальна робота та біла зарплата: Милованов розповів про детінізацію зайнятості

10:45, 3 марта 2020
Тимофій Милованов розповів про детінізацію в будівництві.
Легальна робота та біла зарплата: Милованов розповів про детінізацію зайнятості
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Роз'яснювальна кампанія з детінізації зайнятості в будівельній галузі триватиме до 20 березня — про це Тимофій Милованов написав у Facebook.

«Легальна робота та біла зарплата. Продовжуємо кампанію по детінізації зайнятості. Сьогодні стартувала друга хвиля роз’яснювальної кампанії. Цього разу — на будівництві.

Будівництво — одна з найризикованіших сфер по травмуванню: у 2019 році майже 15% від загальної кількості травмувань на виробництві зі смертельним наслідком сталося саме у будівельній галузі. І динаміка має тенденцію до зростання», — написав він.

На першому етапі — до 20 березня інспектори будуть інформувати роботодавців, ніяких примусових заходів застосовувати не будуть.

А вже на другому етапі — інспекційному, як-то кажуть «хто не сховався, я не винуватий»: будуть накладати штрафи, якщо виявлять незадекларовану працю.

«Подібна кампанія вже відбулася цьогоріч у сфері торгівлі товарами та послугами. За її результатами ми мали дуже хороші показники: тоді на роботу в сфері торгівлі, тимчасового розміщення та громадського харчування оформили понад 123 тисячі людей. Продовжимо роботу впродовж 2020 року у галузях сільського господарства, транспорту та кур’єрської діяльності», — пояснює Тимофій Милованов.

 

Раніше Милованов назвав причину застарілої економіки в будівництві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва