Парламентський Комітет опрацює законопроект щодо одноразової допомоги «пакунок малюка»

15:00, 16 сентября 2020
Депутати планують внести зміни до Закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми».
Парламентський Комітет опрацює законопроект щодо одноразової допомоги «пакунок малюка»
volynnews.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 16 вересня, Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики проводить засідання.

Порядок денний:

1) Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

  1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка" (реєстр. № 3006а, н.д. О. Коваль та ін.).

2) Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

  1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо кримінальної відповідальності за вербування, залучення та (або) втягування дітей до участі у військових конфліктах чи діях (реєстр. № 3040-1, н.д. Ю. Павленко).
  2. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення кримінальної відповідальності за втягнення дітей до участі у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань (реєстр. № 3627, Кабінет Міністрів України, Шмигаль Д. А.).
  3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення порядку розроблення, прийняття та впровадження авіаційних правил України (реєстр. № 3683, Кабінет Міністрів України, Шмигаль Д. А.).

3) Інші:

  1. Про створення робочої групи для підготовки парламентських слухань на тему: «Мандруй Україною: стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в Україні».
  2. Про ініціативу народного депутата України Василевської-Смаглюк О. М. щодо проведення парламентських слухань на тему: «Україна: дорожня карта майбутнього».
  3. Про створення робочої групи для підготовки нової редакції Закону України «Про доступ до публічної інформації».
  4. Про стан та проблеми реалізації державної політики у сфері кінематографії.
  5. Про стан реалізації Закону України «Про державну підтримку та особливості функціонування дитячих центрів «Артек» і «Молода гвардія» щодо додаткової державної підтримки на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 14 липня 2020 року № 784-IX.
  6. Різне.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що з 1 вересня 2020 року починає працювати новий механізм отримання грошової компенсації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва