Верховна Рада провалила голосування щодо грального бізнесу

13:05, 4 марта 2021
Депутати не підтримали поправки, які повинні виправити законодавчу колізію про організацію конкурсу.
Верховна Рада провалила голосування щодо грального бізнесу
Джерело фото: icete
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада провалила голосування щодо трьох законопроектів про легалізацію грального бізнесу в Україні. Трансляція відбувалась на офіційному сайті.

У четвер, 4 березня народні депутати розглянули поправки про внесення змін до Закону України №43514351-14351-2 «Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор», проте ні в одному з трьох випадків не набралося достатньо голосів для прийняття рішення.

Основний законопроект №4351 рекомендували схвалити в цілому, однак його підтримали лише 180 парламентарів. При цьому альтернативний законопроект про повернення документа про гральний бізнес на доопрацювання Верховна Рада також провалила, зібравши всього 212 голосів.

Автори документа пропонували дати фінансовому комітету право призначати п'ять членів конкурсної комісії, щоб вони призначали склад спеціальної ігрової комісії. Проблема чинного закону полягає у невідповідності: одна частина визнає організатором конкурсу Кабмін, а інша - вищий корпус державної служби.

Раніше ми писали, що Верховна Рада проводить чергове засідання: онлайн-трансляція.

Також «Судово-юридична газета» повідомляла, що правоохоронний комітет розглядав зміни до КК щодо відповідальності за декларування недостовірної інформації.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва