Рада планує провести позачергові засідання

13:20, 12 апреля 2021
Верховна Рада на поточному тижні працюватиме у пленарному режимі та планує провести позачергові засідання.
Рада планує провести позачергові засідання
Джерело фото: rada.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада на поточному тижні працюватиме у пленарному режимі, як це передбачено календарним планом, і може зібратися на позачергові засідання. Про це повідомив Голова Парламенту Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій і груп, передає офіційний сайт парламенту.

«На цьому тижні ми плануємо працювати у звичайному режимі», - сказав він. Дмитро Разумков зазначив, що народні депутати продовжать розгляд у другому читанні Проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (№2194).

За словами Голови Верховної Ради, вже є ініціативи депутатської групи «За майбутнє» та фракції «Слуга народу» щодо проведення позачергових засідань. «Знаю, що до Апарату надійшло два екземпляри підписних листів. Думаю, що навіть завтра відбудеться два позачергових засідання», - повідомив він.

«Найближчим часом з'являться відповідні розпорядження Голови Верховної Ради про скликання позачергових засідань», - додав Дмитро Разумков.

У той же час, Голова Парламенту закликав народних депутатів суворо дотримуватися карантинних обмежень, зокрема носити захисні маски. “У першу чергу, дотримання законів починається з себе”, - наголосив Дмитро Разумков.

«Паралельно хотів би звернутися до всіх керівників фракцій і груп: ви несете відповідальність і за своїх колег по фракції, і за Апарат, і за секретаріати, і за всіх тих, хто сьогодні допомагає нам як народним депутатам виконувати свої функції. Тому підходьте до цих питань виважено», - сказав Голова Верховної Ради.

Він також попросив Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування надати роз'яснення щодо того, як відповідно до нормативно-правових актів може бути організована пленарна робота Парламенту в умовах посилених карантинних заходів.

Відповідно до календарного плану, 13 - 16 квітня Верховна Рада працює в режимі пленарних засідань.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Рада змінить умови надання допомоги по тимчасовій непрацездатності.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області