Правоохоронний комітет розглядає внесення змін до КПК та КУпАП

15:00, 28 апреля 2021
28 квітня проходить засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.
Правоохоронний комітет розглядає внесення змін до КПК та КУпАП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

28 квітня проходить засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності. Про це інформує пресслужба парламенту.

Порядок денний:

  1. Про проект Закону України «Про внесення зміни до статті 364 Кримінального кодексу України щодо уточнення ознак окремих злочинів у сфері службової діяльності» (реєстр. № 2621). Друге читання.
  2. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за незаконне видобування корисних копалин» (реєстр. № 3576). Друге читання.
  3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі» (реєстр. № 3908-1). Друге читання.
  4. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 16 Кодексу України про адміністративні правопорушення, щодо застосування відповідальності за вчинення правопорушень до іноземців, які користуються імунітетом» (реєстр. № 5250), поданий народними депутатами Медяником В.А., Монастирським Д.А. та іншими. Комітет головний. Перше читання.
  5. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правових засад діяльності Державного бюро розслідувань» (реєстр. № 5305), поданий народними депутатами Яцик Ю.Г. та іншими Комітет головний. Перше читання.
  6. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції» (реєстр. № 5321), поданий народним депутатом Арешонковим В.Ю. Комітет головний. Перше читання.
  7. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо вдосконалення законодавства у сфері міграції» (реєстр. № 4411), поданий Кабінетом Міністрів України Комітет головний. Перше читання.
  8. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за правопорушення у сфері містобудування» (реєстр. № 3876), поданий народними депутатами Клочком А.А. та іншими. Комітет головний. Перше читання.
  9. Про проекти законів для включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України IX скликання: Про проект Закону «По внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України та Кримінального кодексу України (щодо вдосконалення порядку застосування окремих заходів забезпечення кримінального провадження) (реєстр. № 2740), поданий народними депутатами Чернєвим Є.В. та іншими. Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.
  10. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за окремі порушення в сфері надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом» (реєстр. № 3871), поданий народним депутатом Гривком С.Д. Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.
  11. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України "Про дорожній рух" щодо запобігання шахрайству з показниками одометрів транспортних засобів» (реєстр. № 4039), поданий народними депутатами Горватом Р.І. та іншими. Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.

- про внесення змін до статі 161 Кримінального кодексу України для реалізації положень Закону України «Про запобігання та протидію антисемітизму в Україні»(реєстр. № 5110);

- про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо додаткового захисту малолітніх (реєстр. № 5358);

- про внесення змін до Кримінального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України щодо розвитку системи пробації, збільшення альтернатив позбавленню волі та створення умов для зниження рецидивної злочинності (реєстр. № 5360);

- про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо криміналізації контрабанди товарів та підакцизних товарів, а також недостовірного декларування товарів (реєстр. № 5420).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде