Рада розглядає законопроект про підвищення пенсії чорнобильцям, трансляція

18:21, 29 июня 2021
Загалом на порядку денному сім питань.
Рада розглядає законопроект про підвищення пенсії чорнобильцям, трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 29 червня, Верховна Рада проводить позачергове засідання.

На порядку денному сім питань:

1) проект Закону України про внесення змін до статті 51 Кодексу торговельного мореплавства України щодо вимог до кваліфікації членів екіпажу (реєстр. № 3944);

2) проект Закону України про основи національного спротиву (реєстр. № 5557);

3) проект Закону України про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про чисельність Збройних Сил України» щодо збільшення чисельності Збройних Сил України у зв’язку із прийняттям Закону України «Про основи національного спротиву» (реєстр. № 5558);

4) проект Закону України про критичну інфраструктуру (реєстр. № 5219);

5) проект Закону України про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю (реєстр. № 3743);

6) проект Закону України про внесення зміни до розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» щодо тимчасових підстав незастосування заходів адміністративного впливу  за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію  України або виїзду з неї» (реєстр. № 5478);

7) проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб» (реєстр. № 4555).


18:40 Головуючий закрив позачергове засідання.


18:35 У другому читанні та в цілому 297 голосами прийнято проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб, №4555.


18:33 За результатами голосування законопроект 290 голосами прийнято за основу і 292 голосами - в цілому.


18:30 Дмитро Лубінець також доповів рішення Комітету, який рекомендує прийняти законопроект за основу і в цілому з урахуванням пропозицій Комітету.


18:24 Проект Закону про внесення зміни до розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» щодо тимчасових підстав незастосування заходів адміністративного впливу за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України або виїзду з неї, №5478, доповів Голова Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Дмитро Лубінець. Він зазначив, що метою законопроекту є незастосування до громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях України, на період дії карантину або на час блокування діяльності КПВВ, у тому числі з підстав запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, штрафів за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України або виїзду з неї, якщо такі порушення настали з підстав гуманітарного характеру, визначених Кабінетом Міністрів.


18:20 За результатами голосування законопроект 257 голосами прийнято у другому читанні і в цілому.


17:18 Народні депутати розглядають правки до проекту Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю, №3743.


17:17 За результатами голосування народні депутати 318 голосами прийняли за основу Проект Закону про критичну інфраструктуру.


17:02 Проект Закону про критичну інфраструктуру. Доповів Федієнко Олександр Павлович.


17:00 За результатами голосування народні депутати 320 голосами прийняли за основу Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про чисельність Збройних Сил України" щодо збільшення чисельності Збройних Сил України у зв'язку із прийняттям Закону України "Про основи національного спротиву".


 16:46 Запропоновано Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про чисельність Збройних Сил України" щодо збільшення чисельності Збройних Сил України у зв'язку із прийняттям Закону України "Про основи національного спротиву" (вiд 25.05.2021 № 01-01/476 надано 26.05.2021). Доповів Таран Андрій Васильович.


16:45 За результатами голосування народні депутати 318 голосами прийняли за основу Проект Закону про основи національного спротиву.


16:28 Запропоновано Проект Закону про основи національного спротиву.


 16:23 Прийнято Проект Закону про внесення змін до статті 51 Кодексу торговельного мореплавства України щодо вимог до кваліфікації членів екіпажу.


16:07 Проект Закону про внесення змін до статті 51 Кодексу торговельного мореплавства України щодо вимог до кваліфікації членів екіпажу №3944 доповів народний депутат Іван Шинкаренко.


16:01 Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відкрив позачергове пленарне засідання.


16:00 Для участі у позачерговому засіданні зареєструвалося 231 народний депутат.


 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що під час засідання Верховної Ради 29 квітня було прийнято за основу проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб». 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду