Визначення умов тримання засуджених, які оголошують про голодування: Рада прийняла законопроект за основу

11:27, 9 сентября 2021
Метою законопроекту є визначення правових підстав для затвердження порядку та видів примусового годування, а також умов тримання засуджених та осіб, узятих під варту, які відмовляються від прийняття їжі.
Визначення умов тримання засуджених, які оголошують про голодування: Рада прийняла законопроект за основу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 9 вересня, Верховна Рада прийняла за основу проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування до засуджених та осіб, які тримаються під вартою, заходів примусового годування». Законопроект зареєстровано за № 4323. Про це повідомляє пресслужба парламенту. 

Метою законопроекту є визначення правових підстав для затвердження порядку та видів примусового годування, а також умов тримання засуджених та осіб, узятих під варту, які відмовляються від прийняття їжі (оголошують про голодування).

Проектом Закону пропонується внести зміни до статті 116 Кримінально-виконавчого кодексу України в частині визначення правових підстав для затвердження порядку та видів примусового годування, а також умов тримання засуджених, які відмовляються від прийняття їжі (оголошують про голодування), та статті 11 Закону України «Про попереднє ув’язнення» в частині визначення правових підстав для застосування до осіб, узятих під варту, які відмовляються від прийняття їжі (оголошують про голодування), заходів примусового годування.

Раніше «Судово-юридична газета» писала,  що парламент прийняв за основу законопроект щодо розвитку виробництва біометану.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва