Киян запрошують на безкоштовні медичні обстеження (адреси)

08:45, 10 апреля 2019
Де і коли можна безкоштовно обстежитися в Києві.
Киян запрошують на безкоштовні медичні обстеження (адреси)
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За минулий тиждень у рамках проекту «Лікар у вашому домі» здійснено 1182 обстеження, а загалом від початку дії проекту  70 282 обстеження. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Нагадаємо, що кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом «Лікар у Вашому домі» в усіх районах столиці. Зокрема, отримати первинні консультації щодо стану здоров’я, пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину в крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла.

«За результатами обстежень минулого тижня у 777 киян у рамках проекту виявлено надмірну вагу, у 622 — підвищений артеріальний тиск, у 178 — високий рівень цукру крові, у 306 — високий рівень холестерину», — зазначив М. Поворозник. Окрім того, минулого тижня здійснено 111 виїздів мультидисциплінарних бригад, до яких входять лікар і медсестра первинної ланки, вузькопрофільні спеціалісти. Вони виїжджають до соціально незахищених сімей або до киян, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу.

Графік безкоштовних обстежень у рамках проекту «Лікар у Вашому домі» з 8 до 12 квітня 2019 року: 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що починаючи з літа, в Україні можна буде безкоштовно отримати направлення на проходження скринінгових досліджень щодо наявності онкологічних захворювань.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки