Кур’єри вимагають поліпшення умов праці: у Glovo відповіли на акцію протесту

19:50, 23 июля 2019
В компанії поясняють, що  розмір бонусів може змінюватися, а кур’єрів про це попереджають на онбординг сесіях при підключенні до платформи.
Кур’єри вимагають поліпшення умов праці: у Glovo відповіли на акцію протесту
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні 20 липня компанія Glovo реструктуризувала бонусну систему при формуванні доходу кур’єрів, однак працівники самостійно обирають, чи прийнятні ті чи інші умови, і можуть відключитися від платформи у будь-який момент.

Так у Glovo коментують акцію протесту, яку організували кур’єри сервісу доставки, вимагаючи поліпшення умов праці, пише Економічна правда.

«Наразі дохід кур’єра формується таким чином: нараховується базовий дохід та бонуси. За кожне виконане замовлення кур’єр отримує базовий дохід. Бонуси нараховуються за певну кількість виконаних замовлень», — коментують у Glovo.

При цьому в компанії поясняють, що  розмір бонусів може змінюватися, і про це кур’єрів попереджають на онбординг сесіях при підключенні до платформи.

В компанії також наголошують, що кур’єрів завжди інформують про введені зміни на щотижневих інформаційних сесіях і через інші канали комунікації. «Glovo — вільна платформа, котра об’єднує партнерів, кур’єрів і користувачів. Усі кур'єри самостійно обирають, чи прийнятні ті або інші умови для них на сьогоднішній день, та мають можливість відключитися від платформи у будь-який момент», — зазначили у компанії.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що невідомі вимагали та отримали $100 тисяч від посадовця Мінекології.

Крім того, ми писали, що Київський суд обрав запобіжний захід екс-чиновнику ОДА

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва