Стало відомо, коли в Києві вакцинують держслужбовців

14:37, 10 июня 2021
14 червня в столиці розпочнеться вакцинація державних службовців від COVID-19 – КМДА.
Стало відомо, коли в Києві вакцинують держслужбовців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Згідно з рішенням Оперативного штабу Міністерства охорони здоров’я з вакцинокерованих інфекцій в Україні розпочинається вакцинація державних службовців від COVID-19. Про це інформує КМДА.

Зокрема, йдеться про співробітників законодавчих, виконавчих та судових органів влади центрального, регіонального та місцевого рівнів та органів місцевого самоврядування. У столиці їх щеплюватимуть мобільні бригади вакциною Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech з 14 червня.

«Усього з початку вакцинації в столиці вже щеплено 177 396 осіб. Серед них: медичні працівники, освітяни, соціальні працівники, рятувальники, паралімпійці, маломобільні громадяни та люди старші 65 років. З них дві дози отримали 20 759 осіб», – розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, щоб забезпечити процес вакцинації згідно з вимогами дорожньої карти МОЗ у м. Києві працюють 97 пунктів вакцинації та 25 мобільних бригад.

Крім того, з 29 травня на території Міжнародного виставкового центру запрацював Центр вакцинації, у якому вихідними щеплюють зареєстрованих у додатку «Дія». За 4 вихідних у Центрі вакциновано понад 8 500 осіб.

Микола Поворозник нагадав, що в Києві відкрили попередній запис на масову вакцинацію до Міжнародного виставкового центру через сервіс Helsi.me.

Щоб записатися на щеплення проти COVID-19, потрібно зайти за на сайт helsi.me та вибрати день та час. Підтвердження запису буде надіслане у SMS-повідомленні, яке потрібно показати при вході до центру вакцинації разом із паспортом та попередньо зареєстрованою заявкою на щеплення у додатку «Дія».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в МОЗ розповіли, якими препаратами вакцинують українців.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва