Чи скоротять школярам зимові канікули: у КМДА пояснили

11:15, 23 ноября 2021
З 22 листопада столичні школи відкрилися для очного навчання для всіх школярів.
Чи скоротять школярам зимові канікули: у КМДА пояснили
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Школярі підуть на зимові канікули вчасно, а продовження канікул не буде. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, з 22 листопада столичні школи відкрилися для очного навчання для всіх школярів. Відповідне рішення прийняла комісія ТЕБ та НС КМДА.

«423 столичні школи знову відкрилися для очного навчання, і це стало можливим завдяки реальному зниженню захворюваності серед дітей. Окрім того, ситуація у столиці стабілізувалась загалом – зменшується кількість важкохворих із показанням до госпіталізації, а також вивільняються місця в лікарнях із підключенням до кисню. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів невакциновані вчителі нині відсторонені від роботи (а це 0,1% від всього викладацького складу), тож на робочих місцях знаходяться лише вакциновані працівники освіти», – заявив Валентин Мондриївський.

Також він зазначив, що заклади середньої освіти провели низку робіт для повернення школярів за парти: зокрема, проведено заходи з дезінфекції та перевірено системи опалення.

«Станом на 22 листопада не змогли відкритись лише дві школи в Солом’янському районі через проблеми з теплом: у першій сталась аварія на трубопроводі, а в другій, приміщення якої перебуває на балансі Міністерства освіти, з незрозумілих причин так і не ввімкнули опалення», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, на Львівщині школярі сядуть за парти, однак певні обмеження лишаться.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки