Туризм під загрозою: ЄС запроваджує локдауни для невакцинованих

09:46, 24 ноября 2021
Країни ЄС починають вводити локдауни для невакцинованих.
Туризм під загрозою: ЄС запроваджує локдауни для невакцинованих
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Із середини жовтня 2021 року у країнах Євросоюзу зростає кількість хворих на коронавірус. Минулого тижня Німеччина побила антирекорд по захворюваності на коронавірус – 81 тисяча нових хворих за добу. Нині нова хвиля хвороби прогресує в Іспанії, Австрії та Польщі, – повідомляє «Главком».

Незважаючи на показники захворюваності, високий рівень вакцинації громадян (Іспанія – 80%, Франція – 71%, Німеччина – 67%, Велика Британія – 67%, Австрія – 67%, Польща – 53,6%) дозволяє пройти спалах Covid-19 з порівняно невеликою кількістю летальних випадків.

У більшості країн або вже запровадили, або обговорюють введення жорстких обмежень для невакцинованих. Так, у Австрії невакциновані можуть вийти надвір лише за товарами першої необхідності, для занять спортом на вулиці чи на роботу. Однак їм заборонено відвідувати ресторани, кінотеатри, готелі, гірськолижні курорти або масові заходи за кількістю більше 25 людей.

Окрім того, посилення обмежень для невакцинованих обговорюють у Данії, Франції та Німеччині. Зокрема, у Німеччині планують запровадити обов’язкову вакцинацію для деяких категорій населення, в тому числі для військових.

Також «Судово-юридична газета» писала, що туристів очікує дві загрози: як захиститися від грипу та Covid-19 за кордоном.

Додамо, ми писали про те, які реакції організму на вакцинацію є нормальними: деталі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва