Одеситам пояснили, як будуть працювати розважальні заклади

13:58, 9 июня 2022
Завершити роботу розважальні заклади мають не пізніше 20:00 - 22:00.
Одеситам пояснили, як будуть працювати розважальні заклади
Джерело фото: moemisto.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що під час воєнного стану розважальним закладам Одещини не можна працювати у нічний час, а святкові заходи з великим скупченням людей заборонені. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

Завершити роботу заклади мають не пізніше 20:00 - 22:00, щоб працівники могли дістатися додому. Заборонено проведення дискотек, святкових заходів, концертів, майстеркласів та гучних масових заходів з великим скупченням людей.

«Керівникам закладів сфери відпочинку необхідно забезпечити роботу приватної охорони закладів, для недопущення відпочивальників до пляжної зони», – зазначив Братчук.

Також він роз'яснив питання щодо продажу алкогольних напоїв. В період з 09:00 до 18:00 дозволено продаж усіх видів алкогольних напоїв. Цей наказ розповсюджується і на заклади сфери відпочинку: кафе та ресторани. Продавати алкоголь військовослужбовцям суворо заборонено.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді