НАЗК внесло припис голові ДСА стосовно начальника теруправління в Київській області

12:25, 27 декабря 2018
Також внесено припис голові Миронівської районної держадміністрації Київської області.
НАЗК внесло припис голові ДСА стосовно начальника теруправління в Київській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство внесло 4 приписи про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону. Про це в четвер, 27 грудня, повідомляє прес-служба НАЗК.

Приписи внесено директорові Координаційного центру з надання правової допомоги Олексію Бонюку стосовно начальника організаційного відділу управління «Дніпровська міжрегіональна ресурсно-комунікаційна платформа» координаційного центру з надання правової допомоги Артема Сичкова та в.о. директора Департаменту фінансів Житомирської обласної державної адміністрації Леоніду Мінічу стосовно головного спеціаліста сектору з питань персоналу Департаменту фінансів Дарини Ступніцької.

Національне агентство встановило факти непередачі в управління іншій особі належних корпоративних прав у товаристві з обмеженою відповідальністю протягом 30 днів з моменту призначення на вказані посади у порядку, передбаченому Законом.

Також внесено припис голові Державної судової адміністрації України Зеновію Холоднюку стосовно начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області Назіра Бадахова, який себе преміював. 

Крім того, внесено припис голові Миронівської районної державної адміністрації Київської області Ігорю Черногоду стосовно начальника управління соціального захисту населення вказаної держадміністрації Ігоря Майсуса, який звернувся до управління, яке очолює, із заявою про розгляд та призначення йому житлової субсидії.

Згідно з приписами, Національне агентство вимагає усунути вказані порушення, провести службові розслідування та розглянути питання щодо притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності.

Приписи Національного агентства є обов’язковими до виконання. За невиконання цих приписів керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що НАЗК за результатами перевірки внесло припис меру Києва Віталію КличкуНаціональне агентство встановило порушення вимог статті 19 Закону, а саме: не було затверджено антикорупційну програму Київської міської ради на 2017 рік.

Також ми повідомляли, що НАЗК внесло приписи голові Держводагентства та іншим чиновникамНАЗК внесло 3 приписи про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді