Нардеп назвала мінімальну гарантійну суму виплат по пенсіях

12:14, 27 февраля 2020
Фонд гарантування вкладів може гарантувати виплату 800 тисяч гривень пенсійних вкладів.
Нардеп назвала мінімальну гарантійну суму виплат по пенсіях
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Фонд гарантування вкладів може гарантувати виплату 800 тисяч гривень пенсійних вкладів. Про це в інтерв’ю ZN.ua зазначила Галина Третьякова, народний депутат України від фракції «Слуга народу», відповідаючи на запитання стосовно гарантій мінімальної суми виплат накопичувальних пенсій з фондів.

«Деякі гарантії, які за всіма фінансовими інструментами ми будемо робити однаковими, ми вже почали презентувати. Якщо вони закладені в 200 тисяч за депозитом, то такі точно гарантії повинні бути присутніми в накопичувальних програмах страхування життя, а також в накопичувальних програмах недержавних пенсійних фондів,» — відзначила народна обраниця і додала, що реально гарантувати 800 тисяч гривень.

«Я думаю, що фонд гарантування вкладів вже зараз може зробити її на рівні 800 тисяч гривень. Це більше компетенція комітету Гетманцева, і я знаю, що вони рухаються в цьому напрямку,»  додала Третьякова.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що відбулася прес-конференція за участю голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової на тему «Навіщо українцям обов’язкові накопичувальні пенсії».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Стадник
    Ігор Стадник
    заступник голови Вінницького апеляційного суду