Перші посади державної служби, на які оголошено конкурс

17:50, 19 марта 2021
Документи від кандидатів прийматимуться до 24 березня включно.
Перші посади державної служби, на які оголошено конкурс
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На єдиному порталі вакансій державної служби оприлюднено інформацію про початок конкурсного відбору на перші п’ять посад вищого корпусу державної служби.

Йдеться про оголошення конкурсів на такі посади, як: Голова Державної податкової служби України, Голова Державної аудиторської служби України, Державний секретар Міністерства інфраструктури України, Голова Національної служби здоров'я та Голова державної інспекції архітектури і містобудування України.

Документи від кандидатів прийматимуться до 24 березня включно. Після перевірки документів кандидати будуть запрошені до наступного етапу конкурсного відбору – тестування (знання законодавства та тестування на абстрактне мислення).

Нагадаємо, що впродовж наступних півроку в Центрі оцінювання при НАДС пройде конкурсний відбір на 155 вакантних посад категорії «А». Про це, а також про етапи конкурсного відбору кандидатів, розповіла під час пресконференції Голова НАДС Наталія Алюшина.

Оголошення конкурсів на вищі керівні посади держслужби відбуватиметься відповідно до орієнтовного графіку затвердження Кабінетом Міністрів України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва