Конкурсна комісія САП затвердила графік і черговість проходження поліграфа кандидатами

11:25, 8 апреля 2021
Починаючи з 13 квітня, поліграф будуть проходити щодня до 8 кандидатів на посаду керівника САП та його заступника.
Конкурсна комісія САП затвердила графік і черговість проходження поліграфа кандидатами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Конкурсна комісія на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі на своєму засіданні 7 квітня затвердила графік проходження кандидатами поліграфа – «детектора брехні». Проходити відповідну перевірку кандидати розпочнуть вже 13 квітня. Остання перевірка запланована на 17 квітня.

До психофізіологічного дослідження Комісія допустила 37 кандидатів. Черговість проходження дослідження встановили за алфавітним порядком. Дату та час проходження конкурсу кожним з кандидатів наводимо нижче.

Кандидатів попереджають, що на день проходження поліграфа не варто нічого планувати, адже «дослідження може затягнутись або його перебіг зміниться через об’єктивні обставини». Перед дослідженням кандидатам заборонено вживати каву або енергетики, переносити фізичні навантаження. Також не можна приймати медичні препарати, крім прописаних лікарем – про їх вживання кандидат має попередити поліграфолога.

Окремо у повідомленні наголошується, що кандидати мають прибути на дослідження за 15 хвилин до його початку «у гарному фізичному та бадьорому стані». Тих, хто відмовиться від проходження поліграфа або перерве проходження перевірки за власною ініціативою, Конкурсна комісія не допускатиме до подальшого проходження конкурсу.

Нагадаємо, що за результатами складання тесту на знання законодавства до подальшого проходження конкурсу було допущено 85 осіб, що претендують на посаду Керівника САП та його заступника. Таким чином за цей час кількість кандидатів скоротилася понад вдвічі.

Раніше «Судово-юридична газета» публікувала фоторепортаж із першого етапу конкурсу до САП – тестування на знання законодавства.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Гречківський
    Павло Гречківський
    колишній член Вищої ради правосуддя
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду