Кабмін планує розширити перелік платних послуг, які можуть надаватися науково-дослідними установами судових експертиз

12:25, 19 мая 2021
Документом пропонується внести зміни до Переліку платних послуг, що надаються науково-дослідними установами судових експертиз Міністерства юстиції.
Кабмін планує розширити перелік платних послуг, які можуть надаватися науково-дослідними установами судових експертиз
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На сьогоднішньому засіданні Кабмін розгляне постанову, якою планується доповнити перелік платних послуг, які можуть надаватися науково-дослідними установами судових експертиз Міністерства юстиції України.

Основні положення проекту акта

Так, документом пропонується внести зміни до Переліку платних послуг, що надаються науково-дослідними установами судових експертиз Міністерства юстиції, доповнивши його такими новими видами платних послуг, як проведення експертиз проектної документації на будівництво об’єктів, проведення сертифікації колісних транспортних засобів, їх частин та обладнання, а також здійснення оцінки майна, майнових прав, експертної грошової оцінки земельних ділянок та прав на них, а також рецензування звітів про таку оцінку.

Крім того, пропонується виключити поняття «висновок експертного дослідження». Автори наголошують, що прийняття проекту акта дозволить розширити перелік платних послуг, які надаються Науково-дослідним центром судової експертизи з питань інтелектуальної власності, що у свою чергу дозволить збільшити надходження до спеціального фонду бюджету установ та реалізувати статутні завдання.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва