Суддя Кирило Гарник звернувся до Вищої ради правосуддя щодо втручання Саакашвілі, документ

12:51, 8 июня 2021
Суддя Окружного адміністративного суду Києва Кирило Гарник звернувся до Вищої ради правосуддя із заявою про втручання з боку Михайла Саакашвілі.
Суддя Кирило Гарник звернувся до Вищої ради правосуддя щодо втручання Саакашвілі, документ
Джерело фото: img.zikua.tv
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Суддя Окружного адміністративного суду Києва Кирило Гарник звернувся до Вищої ради правосуддя із заявою про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя. Заява містить посилання на публікації голови виконкому Нацради реформ Михайла Саакашвілі, в яких останній закликає, зокрема, до «суду Лінча» над суддею та його родиною через справу щодо посвідчень моряків.

«Характер та зміст вказаних висловлювань свідчить про те, що пан Саакашвілі, який не є учасником справи, але є публічною особою з великою кількістю підписників, свідомо закликає громадян України до вчинення  протиправних  дій стосовно мене  та моєї родини,  у зв'язку  зі здійсненням  мною професійної  діяльності  судді, спотворюючи  при цьому взагалі інформацію щодо постановленої ухвали та її змісту», - зазначає суддя.

Також він наголосив, що будь-яких достовірних фактичних даних на підтвердження  звинувачень у зазначених публікаціях паном Саакашвілі  не надано та не наведено допустимої об'єктивної критики ухвали суду.

«На моє переконання,  ці провокаційні публікації створені з метою дискредитації  мене як судді Окружного адміністративного суду міста Києва та підриву мого авторитету», - вказано у заяві. Нижче наводимо зміст заяви судді.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді