Кабмін направив кошти, виділені на субсидію, на допомогу медикам

14:20, 28 октября 2021
Кабінет Міністрів України схвалив постанову, якою направив кошти із субсидій медикам, ветеранам та дітям.
Кабмін направив кошти, виділені на субсидію, на допомогу медикам
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Чиновники вирішили направити кошти із виділених на субсидію на страхові виплати медикам. Відповідну Постанову схвалив Кабінет Міністрів України.

Отже, чиновники вирішили забрати кошти з програми  «Компенсація у зв'язку з підвищенням тарифів на електричну енергію на оплату електричної енергії населенням, яке проживає в житлових будинках (у тому числі в житлових будинках готельного типу, квартирах та гуртожитках), обладнаних у встановленому порядку електроопалювальними установками (у тому числі в сільській місцевості), населенням, яке проживає в багатоквартирних будинках, не газифікованих природним газом і в яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання (у тому числі в сільській місцевості), а також багатодітними, прийомними сім'ями та дитячими будинками сімейного типу» на суму 189 216,8 тис. гривень.

При цьому на інші програми буде направлено:

«Щорічна разова грошова допомога ветеранам війни і жертвам нацистських переслідувань та соціальна допомога особам, які мають особливі та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною» 49 448,7 тис. гривень;

«Фінансова допомога Фонду соціального страхування України, для страхових виплат медичним працівникам державних і комунальних закладів охорони здоров'я та членам їх сімей внаслідок захворювання коронавірусною хворобою» 104 529,6 тис. гривень.

«Реабілітація дітей з інвалідністю» 35 238,5 тис. гривень.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін пропонує парламенту привести Податковий кодекс у відповідність до адміністративно-територіального устрою.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВщоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України