Верховний Суд не евакуювали, він працює, - голова ВС Всеволод Князєв

13:24, 26 февраля 2022
Голова Верховного Суду Всеволод Князєв повідомив, що Верховний Суд знаходиться на своєму місці.
Верховний Суд не евакуювали, він працює, - голова ВС Всеволод Князєв
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховний Суд знаходиться на своєму місці. Про це повідомив «Судово-юридичній газеті» у коментарі Голова Верховного Суду Всеволод Князєв.

«Команду на евакуацію поки що не давали. Цю команду дає прем’єр-міністр України. Поки що суди, і Верховний Суд не закритий, знаходяться на своєму місці», - підкреслив він.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Голова Верховного Суду Всеволод Князєв звернувся до українців, до судів та міжнародних партнерів України. «Українські суди продовжують працювати, захищаючи під час війни права і свободи наших громадян», - зазначив Всеволод Князєв.

Також він звернувся до громадян та міжнародних партнерів: «Якщо маєте можливість, допоможіть Збройним Силам України. Національний банк України відкрив спеціальний рахунок для збору коштів на потреби армії»

«Я також звертаюся до всіх наших міжнародних партнерів, до голів верховних судів та суддів США, Канади, європейських країн. Сьогодні, як ніколи, кожен із вас може врятувати життя мільйонів українців: говоріть з урядами своїх країн, просіть посилити санкції проти Російської Федерації і надати Україні військову та гуманітарну допомогу.

Нам потрібні конкретні дії:

1) постачання зброї та екіпірування для наших військових;

2) гуманітарна допомога для нашого цивільного населення;

3) відключення Росії від SWIFT;

4) закриття неба над Україною;

5) економічна допомога Україні;

6) посилення персональних санкцій для вищого керівництва Російської Федерації, Білорусі та економічних санкцій як для вищого керівництва Російської Федерації, Білорусі, так і для російського бізнесу – донорів путінського режиму.

Без цих дій неможливо зупинити ані смертей серед військових і мирного населення, ані безпрецедентних порушень прав і свобод людини та громадянина в нашій державі», - зазначив він.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що голова ВС Всеволод Князєв заявив, що українські суди продовжують працювати, захищаючи під час війни права і свободи наших громадян.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді