Кабмін зупинив експорт препаратів крові до завершення воєнного стану

12:47, 21 марта 2022
Прем’єр підписав розпорядження.
Кабмін зупинив експорт препаратів крові до завершення воєнного стану
Джерело фото: chernivtsi.online
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів зупинив експорт препаратів крові до завершення воєнного стану. Відповідне рішення закріплене розпорядженням уряду №233 від 19 березня.

Вказаним документом  змінено розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 лютого 2022 р. № 184 “Про тимчасове зупинення експорту препаратів крові” та збільшено термін заборони на експорт препаратів крові з 30 днів до завершення воєнного стану.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», Президент України Володимир Зеленський підписав закон про продовження терміну дії воєнного стану в Україні. Згідно до нього воєнний стан продовжено до 25 квітня.

Верховна Рада затвердила указ Президента України Володимира Зеленського про продовження воєнного стану ще на 30 днів 15 березня.

"Цим законом продовжено строк дії воєнного часу в Україні з 05 години 30 хвилин 26 березня 2022 року строком на 30 діб", - зазначаєтсья у повідомленні

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В цей же день Зеленський підписав указ про запровадження воєнного стану в Україні.

 Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України