Зеленський: Французькі компанії повинні піти з російського ринку

19:45, 23 марта 2022
Рено, Ашан, Леруа Мерлен та інші повинні перестати бути спонсорами для військової машини Росії, спонсорами вбивств дітей і жінок, спонсорами згвалтувань, пограбунків, мародерства з боку російської армії, — Володимир Зеленський.
Зеленський: Французькі компанії повинні піти з російського ринку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Володимир Зеленський під час виступу у французькому парламенті 23 березня нагадав про санкції проти Росії та бізнес, який не може підтримувати далі вбивство українців, жінок та дітей.

«Завтра буде вже місяць, як українці воюють за власне життя, за власну свободу. Як героїчно наша армія протистоїть переважаючим силам Росії.

Ми потребуємо більшої допомоги! Ми потребуємо більшої підтримки!

Щоб свобода не програла, вона має бути добре озброєною. Танки і протитанкова зброя, авіація і протиповітряна оборона. Ми потребуємо всього цього! Ви можете нам допомогти. Я знаю. Можете!

Щоб свобода не програла, світ повинен підтримувати її санкціями проти агресора. Кожного тижня – новий санкційний пакет. Кожного!

Французські компанії повинні піти з російського ринку. "Рено", "Ашан", "Леруа Мерлен" та інші. Вони повинні перестати бути спонсорами для військової машини Росії, спонсорами вбивств дітей і жінок, спонсорами згвалтувань, пограбунків, мародерства з боку російської армії.

Всі компанії повинні запамʼятати раз і назавжди, що цінності вартують більше, ніж прибуток. Ще й прибуток на крові. І ми з вами повинні вже думати про майбутнє. Про те, як ми будемо жити після цієї війни.

Потрібні гарантії. Сильні гарантії. Гарантії того, що безпека буде непохитною, а війни справді не буде, і загалом війни будуть неможливими.

Ми створюємо таку систему гарантій. Нову систему безпеки. В якій Франція, я вірю, матиме провідну роль. Щоб нікому й ніколи більше не довелось благати про смерть! Щоб люди проживали своє життя. Повне життя. І щоб з людьми прощалися не під бомбами, не у війні, а коли прийде твій час.

Тільки у мирі. Тільки у гідності. Тому що прожити треба так, щоб тебе поважали. Щоб тебе памʼятали. І щоб з тобою прощалися так, як увесь світ бачив, як Франція прощалася з великим Бельмондо», - зазначив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду