Лідер «Авто Євро Сила»: «Нечисті на руку юристи, адвокати, реєстратори та іншого роду ділки намагаються допомогти окупантам заховати активи, майно, кошти», відео

19:54, 16 мая 2022
«Ховають компанії на Кіпрі, Вірджинських та Маршалових островах, намагаються змінити кінцевих беніфіціарів в офшорних компаніях, або зухвало вносять зміни в реєстр заднім числом, змінюючи власників», – «Авто Євро Сила».
Лідер «Авто Євро Сила»: «Нечисті на руку юристи, адвокати, реєстратори та іншого роду ділки намагаються допомогти окупантам заховати активи, майно, кошти», відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Лідер громадської організації «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич опублікував на своїй сторінці у фейсбуці звернення до Володимира Зеленського.

«Сьогодні хочу поговорити про важливу для перемоги та відновлення України тему, а саме:

Про вилучення на користь держави активів колаборантів, зрадників та громадян РФ.

Як ми знаємо необхідні закони ВР ухвалила, а Кабмін розробив процедуру. Уже відомо що це є дієвим механізмом для компенсації шкоди заподіяної російським агресором. Проте, нам стали відомі факти того, що не чисті на руку юристи, адвокати, реєстратори та іншого роду ділки намагаються допомогти окупантам заховати активи, майно, кошти. Ховають компанії на Кіпрі, Вірджинських та Маршалових островах, намагаються змінити кінцевих беніфіціарів в офшорних компаніях, або зухвало вносять зміни в реєстр заднім числом, змінюючи власників.

Всі ці факти які нам відомі ретельно вивчаються та передаються в СБУ та ГУР МО.

Звісно, всі ті ділки підпадають під статтю 111-2 ККУ і є колаборантами.

Я звертаюсь до Президента України.

Вельмишановний Володимир Олександрович, наша організація з перших днів російської агресії допомагає цивільному населенню та ЗСУ. Нами створений Зведений загін «Поділ», метою діяльності якого є забезпечення правопорядку, допомога цивільному населенню, допомога в евакуації цивільних з окупованих територій, гуманітарна допомога та сприяння ЗСУ, у тісній координації з органами державної влади. Наша організація «Авто Євро Сила» щодня передає транспортні засоби, гуманітарну допомогу на потреби ЗСУ та цивільному населенню. Ми не можемо стояти осторонь процесів, що відбуваються. Тому і в питанні розшуку та вилучення активів окупантів ми теж є надійним плечем для влади. Можете на нас розраховувати.

А для різного роду ділків хочу сказати наступне: ми співпрацюємо з низкою іноземних установ таких як TASK FORCE Великобританія, TASK FORCE США, EUROCOMISSION в питаннях, розшуку активів, які прямо чи опосередковано належать російським окупантам як в Україні, так і за її межами. Також до цих процесів долучені приватні іноземні розшукові компанії CONORS (Канада) та інші. В цьому ж контексті ми співпрацюємо з низкою сенаторів США.

Звертаюсь до численних юридичних компаній, адвокатів, громадян, котрі мають злочинний намір допомогти окупантам і колаборантам уникнути відповідальності – ми в контакті з реєстраторами офшорних юрисдикцій, публічними і не публічними реєстрами традиційних офшорних країн. Наголошуємо – трасти не допоможуть! Будь ласка не накличте на себе праведний гнів українського народу. Жодна падла не втече!

Жодна, почуйте мене, колаборанти і окупанти будуть покарані, а майно і кошти будуть скеровані на потреби армії та відновлення країни. Слава Україні! Слава нації! Смерть ворогам!!»

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді