Результати тестів до Верховного Суду та Антикорупційного суду з прізвищами

14:45, 13 ноября 2018
ВККС оприлюднила результати письмових тестувань, які кандидати пройшли 12 листопада.
Результати тестів до Верховного Суду та Антикорупційного суду з прізвищами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 13 листопада 2018 року, Вищою кваліфікаційною комісією суддів України затверджено результати пройдених кандидатами 12 листопада 2018 року анонімних письмових тестувань на етапі іспиту під час кваліфікаційного оцінювання в межах конкурсів на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, зокрема Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду. Про це повідомляє прес-служба ВККС.

Із результатами тестувань та інформацією про допуск кандидатів до наступної стадії іспиту (до виконання практичного завдання) можна ознайомитись за відповідними посиланнями:

Кандидати, яких допущено до виконання практичного завдання, повинні з’явитись для відповідної реєстрації 14 листопада 2018 року о 09 год. 15 хв. за адресою: м. Київ, вул. Салютна, 2б.

Раніше «Судово-юридична газета» проводила текстову трансляцію того, як кандидати в Верховний Суд, Вищий антикорупційний суд і Апеляційну палату Антикорсуду 12 листопада виконували тестові завдання на знання норм права в межах кваліфікаційного іспиту.

Також ми повідомляли, що 12 листопада ВККС оприлюднила кодовані результати тестування під час конкурсів до Верховного Суду і Вищого антикорупційного суду.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду