В Україні запрацював Другий апеляційний адмінсуд

11:01, 28 декабря 2018
Суд розпочав роботу 28 грудня.
В Україні запрацював Другий апеляційний адмінсуд
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 28 грудня, розпочав процесуальну роботу Другий апеляційний адміністративний суд відповідно до повідомлення голови суду Бершова Г.Є., розміщеного на шпальтах офіційного видання Верховної Ради України «Голос України» від 28 грудня 2018 року № 250 (7005). Про це повідомила прес-служба Вищої ради правосуддя.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 20 грудня Вища рада правосуддя розглянула повідомлення суддів Дніпропетровського апеляційного адмінсуду про втручання у їхню діяльність. Представник позивача вимагав у колегії суддів пред’явити посвідчення судді та викликав у судові засідання поліцію.

Крім того, 26 грудня Вища рада правосуддя ухвалила рішення про звільнення чотирьох суддів за загальними обставинами. Суддю Київського окружного адмінсуду було звільнено за власним бажанням, суддю Обухівського райсуду Київської області — за станом здоров’я.

Також  ВРП ухвалила перевести суддю Вищого адміністративного суду України Ірину Приходько на посаду судді Господарського суду міста Києва.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва