ВРП внесе Президентові подання про призначення на посаду судді Приморського райсуду Одеси Дениса Донцова

12:15, 17 января 2019
Суддя пройшов кваліфоцінювання на відповідність займаній посаді.
ВРП внесе Президентові подання про призначення на посаду судді Приморського райсуду Одеси Дениса Донцова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя 17 січня розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення судді Дениса Донцова на посаду судді Приморського районного суду Одеси. Про це повідомляє прес-служба ВРП.

Повноваження судді припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який його було призначено, однак він обіймає посаду у відповідному суді, а отже, ця посада не є вакантною.

Суддя пройшов кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді.

Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України суддю визнано таким, що відповідає займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду.

За результатами розгляду рекомендації Комісії Вищою радою правосуддя не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення судді на посаду.

Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про призначення Дениса Юрійовича Донцова на посаду судді Приморського районного суду міста Одеси.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища рада правосуддя оголосила про початок прийому документів від кандидатів для обрання на посади членів ВРП.

Крім того, ми писали, що секретаріат ВРП завершив прийом документів від кандидатів на посади членів Вищої ради правосуддя для обрання з’їздом адвокатів України, що відбудеться 15–16 лютого 2019 року.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва