ДСА оприлюднила дані про бюджет за бюджетними програмами за 2018 рік

20:43, 20 февраля 2019
Усього було опубліковано три звіти.
ДСА оприлюднила дані про бюджет за бюджетними програмами за 2018 рік
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відповідно до ч. 5 ст. 28 Бюджетного кодексу України та наказу Міністерства фінансів України №1489 від 01.12.2010 «Про затвердження Вимог та форм публічного представлення головними розпорядниками коштів державного бюджету інформації про бюджет», Державна судова адміністрація України як головний розпорядник бюджетних коштів оприлюднює інформацію про бюджет за бюджетними програмами та виконання результативних показників, що характеризують виконання бюджетної програми за 2018 рік.  Про це повідомляє прес-служба ДСА.

«Вищезазначену інформацію розміщено в розділі «Показники діяльності», підрозділ «Підсумки роботи», рубрика «Інформація про бюджет за бюджетними програмами та показниками за 2018 рік», — йдеться у повідомленні.

Інформація про бюджет за бюджетними програмами з деталізацією за кодами економічної класифікації видатків бюджету або класифікації кредитування бюджету за 2018 рік.

Інформація про виконання результативних показників, що характеризують виконання бюджетної програми, містить інформацію про бюджетні програми: 0501020 Забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними та вищими спеціалізованими судами та 0501150 Виконання рішень судів на користь суддів та працівників апаратів судів.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державна судова адміністрація України оприлюднила інформацію про бюджет за бюджетними програмами та показниками за 2019 рік.

Також нам стало відомо, що ВРП затвердила Положення про Державну судову адміністрацію України.

Крім того, відповідно до наказу Міністерства фінансів України №1098 від 29 грудня 2002 року «Про паспорти бюджетних програм», згідно з вимогами ст. 28 Бюджетного кодексу України, Державна судова адміністрація України оприлюднює інформацію про виконання паспортів бюджетних програм за 2018 рік. 

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси