Засідання Вищої ради правосуддя, онлайн-трансляція

10:00, 26 февраля 2019
На порядку денному — розгляд важливих питань.
Засідання Вищої ради правосуддя, онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 26 лютого, о 10:00 Вища рада правосуддя проводить чергове засідання.

ВРП розгляне матеріали про звільнення чотирьох суддів з посад за загальними обставинами, про звільнення з посад одинадцяти суддів на підставі підпункту 4 пункту 16-1 розділу XV «Перехідні положення» Конституції України відповідно до подань з рекомендацією Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Також Вища рада правосуддя розгляне питання про звільнення Людмили Леонідівни Котешко з посади судді Нахімовського районного суду міста Севастополя відповідно до рішення Третьої Дисциплінарної палати ВРП, про звільнення Дмитра Павловича Павловського з посади судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду відповідно до рішення Першої Дисциплінарної палати, про звільнення Артура Станіславовича Ємельянова з посади судді Вищого господарського суду України відповідно до рішення Другої Дисциплінарної палати.

Окрім того, ВРП розгляне скарги суддів на рішення Дисциплінарних палат Вищої ради правосуддя, скаргу прокурора Криворізької місцевої прокуратури №3 Дніпропетровської області Віктора Івановича Пізняка на рішення КДКП.

Вища рада правосуддя розгляне повідомлення судді Північного апеляційного господарського суду Антоніни Олександрівни Мальченко про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

Розглядатиметься ще низка важливих питань. З повним текстом порядку денного засідання ВРП можна ознайомитись за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВРП розглянула рішення про переведення шести суддів на посади суддів Херсонського міського суду Херсонської області.

Також ми повідомляли, що ВРП звільнила у відставку трьох суддів.

Окрім того, стало відомо, що Вища рада правосуддя внесе Президентові України подання про призначення 12 суддів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду