ВРП звільнила у відставку суддю Закарпатського окружного адміністративного суду

13:01, 4 апреля 2019
Рішення було прийняте на засіданні 4 квітня.
ВРП звільнила у відставку суддю Закарпатського окружного адміністративного суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя 4 квітня розглянула матеріали щодо звільнення суддів за загальними обставинами, а саме — у зв’язку з поданням заяв про звільнення у відставку та за власним бажанням. Про це передає прес-служба ВРП.

Вища рада правосуддя ухвалила звільнити Олексія Шешеню з посади судді Закарпатського окружного адміністративного суду у відставку.

Водночас Рада ухвалила залишити без розгляду заяву Алли Приходченко про звільнення з посади судді апеляційного суду Автономної Республіки Крим за власним бажанням. Нагадаємо, що 2 квітня 2019 року Вища рада правосуддя ухвалила звільнити Приходченко А.П. з посади судді апеляційного суду Автономної Республіки Крим на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України (За вчинення істотного дисциплінарного проступку).

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Вища рада правосуддя 2 квітня 2019 року розглянула матеріали щодо звільнення суддів за загальними обставинами, а саме — у зв’язку з поданням заяв про звільнення у відставку.

Крім того, на засіданні ВРП 26 березня розглянуто матеріали про звільнення судді з посади на підставі підпункту 4 пункту 16-1 розділу XV «Перехідні положення» Конституції України відповідно до подання з рекомендацією Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва