Для Антикорупційного суду знайшли приміщення

21:28, 5 июля 2019
Фонд держмайна та ВАС підписали договір, на підставі якого суд зможе здійснювати судочинство за адресою проспект Перемоги, 41.
Для Антикорупційного суду знайшли приміщення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вищий антикорупційний суд підписав договір з Регіональним відділенням Фонду держмайна, на підставі якого Суд буде забезпечено приміщенням. Про це повідомляє офіційний сайт Суду.

«Як відомо, загальними зборами суддів Вищого антикорупційного суду (далі - Суд) було ухвалено рішення про початок здійснення Судом правосуддя 05 вересня 2019 року. На сьогодні тривають підготовчі заходи, а саме розробка та затвердження організаційно-розпорядчих документів, конкурсний добір персоналу апарату Суду та забезпечення матеріально-технічних умов для роботи.

Однією з нагальних проблем було забезпечення належними приміщеннями, які відповідатимуть потребам для здійснення правосуддя та забезпечення безпеки учасників судового процесу.

Сьогодні Вищим антикорупційним судом та Регіональним відділенням Фонду державного майна України по м. Києву було підписано договір, на підставі якого Суд буде забезпечено приміщенням за адресою просп. Перемоги, 41, у м.Києві. Це є дуже важливим рішенням, яке надає можливість для початку здійснення Судом правосуддя.

Слід нагадати, що попередньо було прийнято рішення про тимчасове розміщення Суду в приміщеннях за адресами вул. Хрещатик, 42, А, та пров.Хрестовий,4,А, площі яких є вкрай недостатньо для роботи Суду.    

Керівництво Суду та працівники апарату продовжують робити все можливе для вирішення інших нагальних питань з метою якнайшвидшого початку виконання Вищим антикорупційним судом покладених завдань», - йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вищий антикорупційний суд оголосив конкурс на зайняття 126 посад.

Також повідомлялось, хто переміг у конкурсі на посаду заступника керівника Антикорсуду.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва