В Окружному адмінсуді оскаржують позбавлення ліцензії каналу «112 Україна»

11:53, 1 октября 2019
Судом вирішується питання щодо відкриття провадження.
В Окружному адмінсуді оскаржують позбавлення ліцензії каналу «112 Україна»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов, у якому позивачі оскаржують рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, згідно з якими їм відмовлено у продовженні строку дії ліцензії на мовлення.

Позивачами у даному адміністративному позові зазначені п’ять телерадіоорганізації, які здійснюють  мовлення під емблемою «112 УКРАЇНА».

У позовних вимогах, зокрема, зазначено: визнати протиправними та скасувати рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення від 26 вересня щодо відмови у продовженні строку дії ліцензії на мовлення.

Разом з адміністративним позовом до суду надійшла заява про забезпечення позову, у якій просять суд зупинити дію зазначених рішень Нацради та зобов’язати відповідного провайдера поновити надання позивачам послуг з розповсюдження у цифровому форматі телевізійних програм у повному обсязі та без будь-яких змін аудіовізуального ряду на каналі мовлення багатоканальної телемережі.

Нині суд вирішує питання щодо відкриття провадження та щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення позбавила ліцензії телеканал «112 Україна».

Також ми писали, що Нацрада закликає суд позбавити NewsOne ліцензії

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді