Впровадження ЄСІТС: ДП ІСС створило спеціальні робочі групи

12:51, 28 ноября 2019
До складу робочих груп увійшли 160 працівників.
Впровадження ЄСІТС: ДП ІСС створило спеціальні робочі групи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В ДП «Інформаційні судові системи» (ІСС) створено робочі групи та затверджено персональний склад з питань розробки та впровадження ЄСІТС, передає офіційний сайт ДП.

«Усього у рамках впровадження нової Концепції, затвердженої Державною судовою адміністрацією України від 07.11.2019 року, було створено чотири робочі групи: з підготовки плану заходів із забезпечення створення та функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи; проведення аудиту прикладних програмних систем, програмно-технічних комплексів та інформаційної інфраструктури; аудиту поточного стану розробки та наявних функціональних можливостей прикладного програмного забезпечення та, власне, з проектування самої ЄСІТС.

Відповідальні спеціалісти ДП «Інформаційні судові системи» вже активно працюють для забезпечення якомога швидшого та якісного запуску Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи. До складу робочих груп увійшли 160 працівників підприємства», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що перспективи впровадження системи «Електронний суд», яка повинна була запрацювати ще 1 березня 2019 року, залишаються досі невідомими.

Також відомо, що ДСА України затверджено Концепцію побудови ЄСІТС в новій редакції.

Ми писали, що повноцінне впровадження ЄСІТС в Україні — питання не одного року.

Крім того, з’явився текст оновленої Концепції побудови ЄСІТС.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде