Служба судової охорони взяла під охорону адміністративну будівлю Вищої ради правосуддя

13:11, 2 марта 2020
Співробітники ССО підтримуватимуть внутрішній порядок, забезпечуватимуть пропуск осіб, вживатимуть заходи щодо запобігання вчиненню правопорушень відвідувачами ВРП.
Служба судової охорони взяла під охорону адміністративну будівлю Вищої ради правосуддя
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 2 березня, адміністративна будівля Вищої ради правосуддя взята під цілодобову охорону Служби судової охорони, зокрема під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони в місті Києві та Київській області. Про це повідомляє прес-служба ВРП.

Участь в офіційному заході взяли начальник Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області полковник Ігор Коваленко, заступник керівника секретаріату ВРП Дмитро Зуб, начальник управління з питань управління майном та контролю за його використанням секретаріату ВРП Володимир Власов, командир другого підрозділу, полковник Служби Володимир Северин, заступник командира другого підрозділу, майор Андрій Мормаль, особовий склад взводу.

З нагоди офіційного початку несення служби у ВРП з вітальними словами до співробітників Служби звернулися начальник Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області полковник Ігор Коваленко та начальник управління з питань управління майном та контролю за його використанням секретаріату ВРП Володимир Власов.

Співробітники ССО підтримуватимуть внутрішній порядок, забезпечуватимуть пропуск осіб, що прибувають до адміністративної будівлі, та контроль за переміщенням майна з адміністративної будівлі, вживатимуть заходів щодо запобігання вчиненню правопорушень відвідувачами ВРП. Для виконання завдань співробітників підрозділу Служби забезпечено спеціальними засобами захисту та необхідним спорядженням.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Київський районний суд міста Харкова перейшов під охорону ССО.

Також  ССО взяла під охорону Господарський суд міста Києва.

А ще Служба судової охорони взяла під охорону Вищий антикорупційний суд.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду