КСУ змінив графік роботи на період дії карантину

10:21, 23 июня 2020
Зміна графіку роботу здійснюється відповідно до постанови Уряду.
КСУ змінив графік роботи на період дії карантину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Конституційному Суді України на період дії карантину з 23 червня 2020 року установлено такий графік роботи: понеділок – четвер з 8 год. до 17 год; щоп’ятниці – з 8 год. до 15 год. 45 хв. Про це повідомляє прес-служба КСУ.

Зміна графіку роботу здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» від 20 травня 2020 року № 392 за змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» від 17 червня 2020 року № 500, та з метою профілактики поширення коронавірусу COVID-19.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що КСУ усунув колізію з прокурорськими пенсіями: визнано неконституційним припис, через який відмовляли в отриманні пільгових пенсій.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді