Вища рада правосуддя ініціювала обговорення проекту Положення про ЄСІТС

11:25, 5 августа 2020
12 серпня у засіданні комісії ВРП візьмуть участь представники суддівської спільноти, міністерства юстиції та народні депутати.
Вища рада правосуддя ініціювала обговорення проекту Положення про ЄСІТС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя звернулась до місцевих та апеляційних судів із проханням проаналізувати проєкт Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему і надати свої зауваження, пропозиції та коментарі щодо нього. Про це повідомляє пресцентр ВРП.

Зокрема, ВРП надає велике значення питанням інформатизації діяльності судів та органів судової влади, тому процес впровадження ЄСІТС постійно перебуває в центрі її уваги. 12 серпня 2020 року відбудеться чергове засідання Постійної комісії Вищої ради правосуддя з питань Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи. Окрім членів Вищої ради правосуддя і працівників секретаріату ВРП, у засіданні візьмуть участь народні депутати України, представники Державної судової адміністрації України, Міністерства юстиції України, Національної асоціації адвокатів України та експерти.

Після того, як судді нададуть свої зауваження та пропозиції щодо проєкту Положення про ЄСІТС, буде організовано онлайн-обговорення документа серед суддівської спільноти.

Зазначимо, положення визначає порядок функціонування ЄСІТС в судах, ВРП, ВККСУ, ДСА України, їх органах та підрозділах, а також права та обов’язки щодо роботи із системою.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що голова ДСА розповів, які проблеми виникли при створенні ЄСІТС.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва