На Запоріжжі відкрили унікальний модельний офіс пробації: в чому переваги

20:10, 17 сентября 2020
Унікальністю цього офісу є поділ на відкриту — «червону» (де можуть перебувати засуджені і персонал) та закриту — «зелену» зони (виключно для персоналу).
На Запоріжжі відкрили унікальний модельний офіс пробації: в чому переваги
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 17 вересня 2020 року, у Мелітополі Запорізької області відкрито модельний офіс, унікальний за своєю функціональністю. Про це повідомляє прес-служба Мін’юсту.

Зазначається, що це третій в Україні зразковий офіс пробації, створений на основі сучасного міжнародного досвіду з урахуванням фундаментальної зміни підходу роботи із правопорушниками.

Мелітопольський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області є найбільшим підрозділом пробації в Запорізькій області за чисельністю працівників та кількістю правопорушників, які перебувають на обліку в цьому підрозділі.

Відтепер цей підрозділ пробації функціонуватиме у просторому капітально відремонтованому та повністю облаштованому приміщенні. Унікальністю цього офісу є поділ на відкриту – «червону» (де можуть перебувати засуджені і персонал) та закриту – «зелену» зони (виключно для персоналу), а також наявність окремих кабінетів для роботи з неповнолітніми й дорослими засудженими (окремо для чоловіків та жінок). Перевагою нового офісу є і зручне розташування, що є доступним для населення з різних куточків міста.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що судді та міжнародні експерти обговорили перспективи пробації в Україні.

Також ми писали про всі за і проти щодо питання пробації.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва