Справа «цукрового прокурора»: ВАКС розпочав дослідження доказів

16:23, 18 сентября 2020
Загалом на засіданні досліджено 1,5 томи матеріалів справи.
Справа «цукрового прокурора»: ВАКС розпочав дослідження доказів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 18 вересня, у Вищому антикорупційному суді відбулось чергове судове засідання, на якому розпочато дослідження письмових доказів у справі про обвинувачення колишнього заступника прокурора Київської області, колишнього посадовця Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області та керівника одного з суб’єктів господарювання. Про це повідомляє пресслужба ВАКС.

Зокрема колегією суддів ВАКС досліджено висновки економічних експертиз та іншу документацію, наданих прокурором САП в якості доказів. Загалом на засіданні досліджено 1,5 томи матеріалів справи.

Наступний розгляд у справі призначено на 7 жовтня 2020 року.

Раніше «Судово-юридична газета» інформувала про те, що у Вищому антикорупційному суді за участі прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відбулось підготовче судове засідання у справі стосовно колишнього заступника прокурора Київської області, колишнього посадовця Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області та керівника одного з суб’єктів господарювання.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва