Київський апеляційний суд припинив відправлення поштової кореспонденції

13:30, 21 октября 2020
У суду немає коштів на пересилання повісток та процесуальних документів.
Київський апеляційний суд припинив відправлення поштової кореспонденції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київський апеляційний суд повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для укладення договорів для закупівлі знаків поштової оплати та/або оплати послуг із пересилання поштової кореспонденції суду. Про це йдеться у повідомленні пресслужби суду.

Зазначається, що отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) чи безпосередньо через відділ забезпечення розгляду звернень та надання інформації Київського апеляційного суду за адресою: м. Київ, вул. Солом’янська, 2А, кабінет 0003, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заяву на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений за посиланням.

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу у разі відсутності в матеріалах проваджень інформації про електронну пошту та номерів засобів телефонного зв’язку - інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання та про ухвалені судові рішення у таких справах буде розміщуватись на офіційному вебсайті Київського апеляційного суду за посиланням.

У суді нагадали, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Київського апеляційного суду у функціоналі «Пошук справ» на головній сторінці сайту за посиланням, а список призначених до розгляду справ – у функціоналі «Графік засідань» за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Західний апеляційний господарський суд припинив відправку поштової кореспонденції.

Також Обухівський районний суд Київської області припинив відправку поштової кореспонденції. 

А суддівська спільнота Черкащини звернулась до керівництва держави щодо недофінансування судів. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Telegram канал Sud.ua
Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Келеберда
    Володимир Келеберда
    заступник голови Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Анна Кузьменко
    Анна Кузьменко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Місінкевич
    Андрій Місінкевич
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Світлана Чудних
    Світлана Чудних
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Олександр Журавльов
    Олександр Журавльов
    суддя Одеського апеляційного суду