20 позовів від політичної партії «Перемога Пальчевського»: суд ухвалив рішення

15:18, 2 ноября 2020
ОАСК відмовив у задоволенні позовних вимог.
20 позовів від політичної партії «Перемога Пальчевського»: суд ухвалив рішення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адмінсуд, розглянувши позови, де заявниками зазначено кандидати у депутати КМР від Київської міської організації політичної партії «Перемога Пальчевського», а також кандидат на посаду мера Андрій Пальчевський, ухвалив – відмовити у задоволенні позовних вимог, оскільки позивачами не надано суду жодних доказів, які б свідчили про можливі порушення відповідачами вимог Виборчого кодексу, про які йдеться у позовах. Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

Зокрема, під час розгляду ОАСК позовних заяв, позивачами не надано до суду та матеріали справи не містять жодних доказів щодо фіксування позивачами чи їх офіційними спостерігачами зазначених ними порушень з боку відповідачів, зокрема, актів про порушення вимог Виборчого кодексу України. Також позивачами не подано до суду доказів щодо порушення порядку встановлення підсумків голосування на місцевих виборах, не надано доказів щодо подання ними зауважень під час складання і підписання протоколу підрахунку голосів.

Як відомо, до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло 20 виборчих позовів.  Серед вимог було зазначено – визнати протиправними дії  Деснянської, Подільської, Печерської Шевченківської, Дніпровської, Голосіївської, Дарницької, Солом’янської, Святошинської, Оболонської районних у місті Києві ТВК. Також суд просили встановити, що чергові вибори Київського міського голови та депутатів до Київської міської ради 25 жовтня не відбулися.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що ОАСК ухвалив усунути Артема Ситника з посади директора НАБУ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки