Одразу п’ять судових установ перейшли під захист Служби судової охорони

21:00, 26 ноября 2020
Наразі під охороною ССО вже перебувають 438 об’єктів судової влади в усіх областях України.
Одразу п’ять судових установ перейшли під захист Служби судової охорони
Джерело фото: SSOcentral / facebook.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Служба судової охорони повідомила, що ще п’ять установ системи правосуддя держави перейшли сьогодні, 26 листопада, під охорону Служби.  

«Так, на Донеччині співробітники Служби судової охорони взяли під свою охорону дві судові установи: Вугледарський міський суд та Олександрівський районний суд Донецької області.

Участь у цих заходах взяли начальник Територіального управління Служби у Донецькій області полковник Служби судової охорони Андрій Єпур, виконувач обов’язків начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Сергій Музикант,  голови та колективи судів. 

Полковник Служби судової охорони Андрій Єпур проінструктував своїх підлеглих і закликав докласти максимальних зусиль для того, аби зробити суди найбезпечнішими як для працівників установи, так і для громадян.

- Забезпечення максимального захисту та підтримки громадського порядку в кожній судовій установі, яку ми охороняємо, є головним напрямом діяльності  Служби судової охорони, - наголосив полковник Служби судової охорони Андрій Єпур.

Вугледарський міський та Олександрівський районний суди стали 27-м та 28-м об’єктом судової влади Донеччини, які перейшли під захист Служби судової охорони.

На Буковині судові охоронці приступили до виконання завдань з охорони Господарського суду Чернівецької області.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника Територіального управління Служби у Чернівецькій області підполковник Служби судової охорони Олександр Кабалюк звернув особливу увагу співробітників, які розпочали охороняти цю судову установу, на пильність та відповідальність під час несення служби, дотримання заходів безпеки під час карантину.

– Від вашої професійності та чіткості дій, виконання покладених на вас обов’язків кожен суддя, працівник апарату суду, учасник судового процесу або звичайний відвідувач, перебуваючи в будівлі суду, має відчувати себе в повній безпеці, – підкреслив підполковник Служби судової охорони Олександр Кабалюк.

Добрими словами привітав судових охоронців із початком несення служби й голова Господарського суду Чернівецької області Олег Проскурняк та запевнив у конструктивній співпраці.

У Запорізькій області співробітники Служби судової охорони взяли під свій захист Василівський районний суд.

Взяття під охорону цієї судової установи розпочалося з цільового інструктажу наряду судових охоронців, які відтепер забезпечуватимуть підтримання громадського порядку в суді.

Також начальник Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області полковник Служби судової охорони Олександр Корсун висловив переконання щодо плідної співпраці та взаємодії з керівництвом та працівниками апарату суду в питаннях організації його охорони й забезпечення безпеки усіх учасників судових процесів.

Голова суду Світлана Пушкарьова та начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області Ірина Бєлікова привітали судових охоронців із початком несення служби та побажали стійкості духу, толерантності, наснаги й витримки під час несення служби.

Сьогодні ж під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області перейшов Дубенській міськрайонний суд. Він став шістнадцятим органом судової влади області, що охороняється судовими охоронцями.

За доброю традицією Служби судової охорони, жіночим колективам прийнятих під охорону судових установ подарували квіти.

Наразі під охороною Служби вже перебувають 438 об’єктів судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах Феміди на службу заступає понад 1300 судових охоронців», — йдеться у повідомленні ССО.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ССО взяла під охорону Херсонський апеляційний суд.

ССО взяла під охорону ще один суд на Дніпропетровщині.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси