КСУ перейшов на режим дистанційної роботи

12:45, 22 марта 2021
Режим дистанційної роботи встановлено на період з 20 березня по 9 квітня.
КСУ перейшов на режим дистанційної роботи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Конституційний Суд України в період посиленого карантину працюватиме в режимі дистанційної роботи. Про це йдеться у пресслужбі КСУ.

«Розпорядженням Голови Конституційного Суду України від 22 березня 2021 року № 25/01/2021-ОД «Про додаткові заходи, спрямовані на запобігання поширенню у Конституційному Суді України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на період з 20 березня по 9 квітня 2021 року установлено режим дистанційної (надомної) роботи для суддів Конституційного Суду України та працівників структурних підрозділів Секретаріату Суду.

Запровадження таких заходів здійснюється на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 9 грудня 2020 року № 1236 зі змінами та Протоколу № 20 постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради про запровадження посилених протиепідемічних заходів.

Судді Конституційного Суду України, їх патронатні служби та працівники Секретаріату Суду з метою мінімізації особистих контактів та запобігання поширенню хвороби продовжуватимуть виконувати службові обов’язки із застосуванням засобів інформаційних технологій у тому числі у режимі віддаленого доступу», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві вступили в силу жорсткі карантинні обмеження.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду