Олександра Баланду призначено на посаду заступника голови Служби судової охорони

14:06, 28 сентября 2021
У ВРП зазначили, що за результатами загального рейтингу кандидатів на зайняття вакантної посади заступника голови ССО Олександра Баланду визначено переможцем.
Олександра Баланду призначено на посаду заступника голови Служби судової охорони
Джерело фото: hcj.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 28 вересня, Вища рада правосуддя вирішила призначити Баланду Олександра Михайловича на посаду заступника голови Служби судової охорони. Про це повідомляє офіційний сайт ССО.

«Відповідно до статті 161 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Голова Служби судової охорони має заступників, які за його поданням призначаються на посади за результатами відкритого конкурсу і звільняються з посад Вищою радою правосуддя.

Частиною другою статті 163 цього Закону встановлено, що призначення на посади співробітників Служби судової охорони (крім призначення на рівнозначні або нижчі посади) здійснюється виключно за результатами конкурсу, що проводиться Державною судовою адміністрацією України в порядку, визначеному Вищою радою правосуддя.

За результатами загального рейтингу кандидатів на зайняття вакантної посади заступника Голови Служби судової охорони Баланду О.М. визначено переможцем.

До основних повноважень заступників Голови Служби, зокрема, належать управління та координація діяльності структурних підрозділів у Центральному апараті Служби та її територіальних підрозділах, забезпечення організації охорони громадського порядку в судах, організація матеріального, технічного та ресурсного забезпечення, здійснення контролю за належним використанням та збереженням державного майна, озброєння та техніки, здійснення інших повноважень, визначених законодавством», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що оголошено конкурс на зайняття посади заступника голови Служби судової охорони.

Додамо, що головою конкурсної комісії на зайняття посад керівного складу ССО обрано члена ВРП Віталія Саліхова.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області