Олександра Серьогіна призначено начальником відділу з питань запобігання і виявлення корупції секретаріату ВРП

20:13, 18 ноября 2021
Конкурс було оголошено ще 22 квітня 2021 року.
Олександра Серьогіна призначено начальником відділу з питань запобігання і виявлення корупції секретаріату ВРП
Джерело фото: hcj.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Олександра Серьогіна призначено заступником керівника секретаріату – начальником відділу з питань запобігання і виявлення корупції секретаріату Вищої ради правосуддя. Про це повідомляє офіційний сайт ВРП.

«Конкурс на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – заступника керівника секретаріату – начальника відділу з питань запобігання і виявлення корупції секретаріату Вищої ради правосуддя було оголошено 22 квітня 2021 року.

29 жовтня 2021 року Комісія з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя внесла Вищій раді правосуддя пропозицію щодо кандидатури Серьогіна О.Ю. як переможця вказаного конкурсу.

Серьогін Олександр Юрійович народився 9 жовтня 1977 року в місті Рівне.

У 1999 році закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка та здобув кваліфікацію магістра міжнародного права, перекладача з англійської мови.

Трудову діяльність розпочав у 1997 році юрисконсультом юридичної фірми, суміщаючи роботу із навчанням.

Викладацьку діяльність розпочав у 2000 році на посаді асистента, а з 2004 року – доцента кафедри міжнародного приватного та митного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У 2002 році захистив кандидатську дисертацію та отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук. Продовжуючи підвищувати кваліфікацію, у 2003 році здобув кваліфікацію експерта права ЄС. У 2007 році присвоєно вчене звання доцента.

Установчою конференцією адвокатів Київської області у 2012 році був обраний до кваліфікаційної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області, куди був переобраний на другий термін Конференцією адвокатів Київської області у 2017 році.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року призначений членом Національного агентства з питань запобігання корупції, у зв’язку з чим зупинив адвокатську та викладацьку діяльність.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року призначений Національним координатором з питань реалізації Стамбульського плану дій по боротьбі з корупцією Антикорупційної мережі для Східної Європи та Центральної Азії Організації економічного співробітництва та розвитку», — повідомили у ВРП.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що керівником секретаріату Вищої ради правосуддя призначено Тетяну Пархацьку.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/suduaна Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Головенко
    Олег Головенко
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Володимир Донець
    Володимир Донець
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Парінов
    Андрій Парінов
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду