Київський апеляційний суд оголошує конкурс на зайняття посад держслужби

18:29, 3 февраля 2022
Документи для участі у конкурсі приймаються через Єдиний портал вакансій державної служби до 17:00 14 лютого 2022 року.
Київський апеляційний суд оголошує  конкурс на зайняття посад держслужби
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київський апеляційний суд оголошує  конкурс на зайняття посад державної служби категорії «Б» апарату Київського апеляційного суду. Про це повідомляє пресслужба установи Феміди.

Оголошено конкурс на зайняття посад:

  • заступника начальника управління забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ (1 посада, безстрокове призначення);
  • заступника начальника відділу забезпечення розгляду звернень та надання інформації (1 посада, безстрокове призначення).

Документи для участі у конкурсі приймаються через Єдиний портал вакансій державної служби до 17:00 14 лютого 2022 року.

Етап конкурсу – тестування на знання законодавства – буде проведено 21 лютого 2022 року об 11:00 (у разі складання графіку проведення етапів оцінювання інформація про дату, час та місце повідомлятиметься кандидатам у спосіб, зазначений ними у заяві про участь у конкурсі, з дотриманням вимог Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби).

Умови проведення конкурсу на зайняття посад:

  • заступник начальника управління забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ; номер публікації вакансії, розміщеної на Єдиному порталі вакансій державної служби, 824421 (за посиланням);
  • заступник начальника відділу забезпечення розгляду звернень та надання інформації; номер публікації вакансії, розміщеної на Єдиному порталі вакансій державної служби, 824422 (за посиланням).

Перелік документів для участі в конкурсі:

  • Заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади  (за посиланнямза формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.
  • Резюме (за посиланням) за формою згідно з додатком 2¹ до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, в якому обов’язково зазначається така інформація:
  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата         
  • реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України       
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти   
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності).
  1. Заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (за посиланням).
  2. Копія Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує рівень володіння державною мовою, визначений Національною комісією зі стандартів державної мови.

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та за наявності підстав потребує розумного пристосування, подає заяву за формою згідно з додатком 3 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби (за посиланням).

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію,  яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про конкурс на посаду судді КСУ: які потрібно подавати документи.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва